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1. The advanced professional pastry chef / Bo Friberg with Amy Kemp Friberg.
Friberg, Bo, 1940- (AUTOR PRINCIPAL)
New Jersey, Estados Unidos : John Wiley & Sons, 2003.

2. The Art of the confectioner sugarwork and pastillage / Ewald Notter ; photography by Joe Brooks and Lucy Schaeffer.
Notter, Ewald, 1955- (AUTOR PRINCIPAL)
New Jersey, Estados Unidos : John Wiley & Sons, 2012.

3. Arte culinario, bases y procedimiento
Flores Escobar, Gabriela de (AUTOR PRINCIPAL)
México, México : Limusa, 1991.

4. Arte mexicano del azúcar
Alvarado, Marithé de (AUTOR PRINCIPAL)
México, México : Continental, 1977.

5. The Arts & soul of baking
Mushet, Cindy (AUTOR PRINCIPAL)
Missouri, Estados Unidos : Andrew McMeel, 2008.

6. Bases y procedimientos para el arte culinario
Martínez de Flores, Graciela (AUTOR PRINCIPAL)
México, México : ESDAI, 1983

7. Bread illustrated : a step-by-step guide to achieving bakery-quality results at home / by the editors at America's Test Kitchen.
America's Test Kitchen
Massachusetts, Estados Unidos : America's Test Kitchen, 2016.

8. Cake decorating and sugarcraft
Wallace, Evelyn (AUTOR PRINCIPAL)
Londres, Inglaterra : Hamlyn, 1978.

9. Classical cooking the modern way. Methods and techniques
Pauli, Philip (AUTOR PRINCIPAL)
New Jersey, Estados Unidos : John Wiley & Sons, 1999.

10. Cocina Internacional paso a paso, Tomo I: entrantes y verduras
GR.U.P.O., S.A.
Madrid, España : GR.U.P.O., 1999.

11. Cocina internacional paso a paso, Tomo II: primeros platos
GR.U.P.O., S.A.
Madrid, España : GR.U.P.O., 1999.

12. Cocina Internacional paso a paso, Tomo IV: Los postres
GR.U.P.O., S.A.
Madrid, España : GR.U.P.O., 1999.

13. Cómo aprender a decorar pasteles para fiestas y reuniones
Buenos Aires, Argentina : Lexus, 2007.

14. The Complete cook, v 5: Ch-Co
James, Wendy (AUTOR PRINCIPAL)
Londres, Inglaterra : Orbis, 1979.

15. Cuisinart classroom
Mandel's, Abby (AUTOR PRINCIPAL)
Connecticut, Estados Unidos : Cuisinart Cooking Club, 1985.

16. Culinaria Germany / Christine Metzger, editor ; Ruprecht Stempell, Christoph Büschel, Sasa Fuis, photography.
Metzger, Christine (EDITOR)
Cambridge, Inglaterra : H.F.Ullmann, 2008.

17. Culinaria Italy : pasta, pesto, passion / Claudia Piras, editor ; Ruprecht Stempell, photography.
Piras, Claudia, 1966- (EDITOR)
[Sin Ciudad], China : H.F.Ullmann, 2007.

20. Culinaria Spain / Marion Trutter, editor ; Günter Beer, photography.
Trutter, Marion (EDITOR)
[Sin Ciudad], Alemania : Könemann, 2007.

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